MILIONARUL George Naghi, patronul Aldis, a murit într-un accident de şalupă la Călăraşi. Ce avere lasă în urmă

Soţia lui George Naghi, patronul firmei Aldis care a decedat în urma unui accident nautic, a fost adusă, duminică seară, la Spitalul Floreasca din Capitală, starea sa este stabilă, ea fiind conştientă tot drumul de la Călăraşi la Bucureşti.

10 afișări
Imaginea articolului MILIONARUL George Naghi, patronul Aldis, a murit într-un accident de şalupă la Călăraşi. Ce avere lasă în urmă

MILIONARUL George Naghi, patronul Aldis, a murit într-un accident de şalupă la Călăraşi. Ce avere lasă în urmă

Primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, a declarat că l-a cutremurat vestea morţii lui George Naghi, cu care era foarte bun prieten, şi a spus că ziua în care va fi înmormântat va fi declarată zi de doliu local, pentru că era "un mare om, care a ajutat pe toată lumea, bogaţi şi săraci".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici