Mincinosul Bucurestilor

Primarul general al Capitalei s-a facut remarcat pana in momentul de fata doar prin proiectele sale grandomane si promisiunile nerespectate, mai putin prin masurile concrete luate in folosul bucurestenilor. Promisiunile lui Adriean Videanu facute in campania electorala s-au dovedit a fi simple vorbe in vant. In afara de interesele proprii si de grup, Videanu nu a reusit sa faca nimic pentru bucuresteni.

1 afișare
Imaginea articolului Mincinosul Bucurestilor

Mincinosul Bucurestilor

"Tot ceea ce am promis in campanie se va realiza in trei ani si jumatate", declara cu emfaza liderul PD, dupa castigarea alegerilor. Timpul a trecut si a contrazis sistematic spusele celui mai slab primar al Capitalei de dupa Revolutie. In cele ce urmeaza vom prezenta pe larg minciunile pe care edilul-sef le-a servit bucurestenilor pentru a-i pacali in alegeri. In cele opt luni de mandat pe care ediul le mai are la dispozitie este imposibil ca acesta sa isi respecte macar vreunul din cele zece puncte, atatea cate a continut "stufosul" sau program electoral intitulat "Videanu care face".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici