Ministreasa Muncii a inventat Punctul Galben-PNL de pensie

Ministrul Câmpeanu şi colegul său de partid Vlad Ion Naicu, cel care candidează la Senat pentru PNL tot în sectorul 2, dar în Colegiul 4, au demarat, în urmă cu aproape două luni, o campanie ingenioasă de atragere a interesului posibililor lor votanţi aflaţi la vârsta pensionării.

6 afișări
Imaginea articolului Ministreasa Muncii a inventat Punctul Galben-PNL de pensie

Ministreasa Muncii a inventat Punctul Galben-PNL de pensie

Ei au anunţat în târg că au înfiinţat câteva locuri, intitulate „Punctul Galben”, unde primesc sesizări de la pensionarii nemulţumiţi de pensiile lor şi le recalculează într-un timp-record, fără ca aceştia să mai stea cu lunile la cozile ghişeelor de la casele de pensii, aflate în subordinea Ministerului Muncii, condus de Mariana Câmpeanu. 

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici