Ministrii isi silesc angajatii sa doneze bani pentru sinistrati

Functionarii publici sunt “determinati” sa plateasca sume dinainte stabilite in contul pentru ajutorarea sinistratilor, administrat de Secretariatul General al Guvernului. Operatiunile de strangere a banilor au demarat deja in Ministerul Muncii, Ministerul Economiei si Finantelor si institutiile din subordine.

1 afișare
Imaginea articolului Ministrii isi silesc angajatii sa doneze bani pentru sinistrati

Ministrii isi silesc angajatii sa doneze bani pentru sinistrati

Plata se face pe baza de tabel nominal, in care angajatul semneaza ca e de acord sa doneze banii. La Finante, suma difera dupa rang. Angajatii din Ministerul Muncii, Casa Nationala de Pensii si Inspectia Muncii platesc, dupa ce au semnat tabelele, 50% din stimulentele salariale aferente lunii iulie.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici