Miniştrii lui Boc le oferă românilor cursuri de supravieţuire.

9 din cei 17 membri ai Cabinetului Boc au pus deoparte la bănci din ţară şi străinătate 1,9 milioane de euro. 86% din bani sunt depozitaţi în monedă europeană. Dacă le soliciţi însă să sfătuiască alegătorii în ce valută să-şi ţină economiile, acolo unde, desigur, e cazul, majoritatea răspund hotărât: lei.

9 afișări
Imaginea articolului Miniştrii lui Boc le oferă românilor cursuri de supravieţuire.

Miniştrii lui Boc le oferă românilor cursuri de supravieţuire.

După insistenţe, ministrul Economiei, Adriean Videanu, le recomandă românilor, răspunzând prin sms să ţină "Totul în RON! Sincer!!!!". Cu un depozit de 408.300 euro, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, recomandă şi el românilor să ţină banii în lei: "Fiecare decizie de investiţie este personală. Am văzut comunicatul BNR, el spune că recomandă românilor să-şi păstreze economiile în lei". Recomandarea ministrului Educaţiei, Petru Funeriu, este să-şi ţină banii în moneda ţării în care locuiesc şi să ia credite în moneda ţării în care lucrează: "Uitaţi-vă în CV-ul meu".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici