Ministrul Sănătăţii publică imagini şocante cu o pacientă care are răni pe corp ca să justifice închiderea spitalelor

Pentru a justifica măsura închiderii sau reprofilării celor 67 de spitale, ministrul Sănătăţii, Cseke Atilla, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, cazul unei paciente de 67 de ani care a fost internată timp de 32 de luni la Centrul de Sănătate Băneasa, din judeţul Constanţa.

2 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii publică imagini şocante cu o pacientă care are răni pe corp ca să justifice închiderea spitalelor

Ministrul Sănătăţii publică imagini şocante cu o pacientă care are răni pe corp ca să justifice închiderea spitalelor

"Am dorit să ne întâlnim astăzi pentru că am vrut să vă arăt şi să vă demonstrez cum erau trataţi pacienţii din centrele de sănătate sau unităţile sanitare pe care noi le-am propus pentru reprofilare. De data aceasta nu mai folosesc cifre şi indicatori, de data aceasta vă arăt imagini, pe care sincer, nu mi-aş fi dorit să fiu nevoit să le fac publice vreodată. Aceste imagini sunt şocante", a declarat ministrul Sănătăţii.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici