Minune a tras cu pistolul în casa amantei

Manelistul Adrian Minune a reuşit să atragă, din nou, atenţia asupra lui! De data aceasta nu prin cântec, ci prin "iscusinţa" lui de a mânui pistolul. Supărat pe amanta lui, Simona Ianiţ, care locuieşte în Piteşti, Minune, pe numele lui real Adrian Simionescu, i-a făcut acesteia o vizită pe nepusă masă, la miez de noapte, şi şi-a descărcat nervii, dar şi arma de trei ori pe mobilierul din apartament.

1 afișare
Imaginea articolului Minune a tras cu pistolul în casa amantei

Minune a tras cu pistolul în casa amantei

http://www.click.ro/articole/minune-a-tras-cu-pistolul-in-casa-amantei/24905

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici