Mircea Badea - pupincurismul şi impostura ca mod de existenţă

Zilele trecute, un interviu luat lui Oreste de Lucian Mândruţă, în care Oreste, într-o manieră discretă şi lipsită de preţiozităţi, a desfăşurat o remarcabilă competenţă şi acribie referindu-se la o zonă culturală delicată, de suflet, mi-a adus în minte momentul lansării acestuia, pe scena media, cu ani în urmă, alături de Mircea Badea şi de contrastul de astăzi dintre cei doi.

12 afișări
Imaginea articolului Mircea Badea - pupincurismul şi impostura ca mod de existenţă

Mircea Badea - pupincurismul şi impostura ca mod de existenţă

Şi Oreste joacă un rol, în emisiunile sale tv, dar coordonatele sale sunt strident diferite de jocul de scenă al fostului său partener Mircea Badea.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici