Mircea Badea - Virsta lui. Chiar si sex cu Top-Modela

Fara indoiala, cel mai bun reality-show din cite exista pe la noi, este “In gura presei” cu Mircea Badea. Desi, initial, s-a vrut o simpla revista a presei, pe masura ce timpul trecea, prezentatorul gasea tot mai multe oportunitati de a-si impana emisiunea cu divagatii care n-aveau nicio legatura cu articolele din ziare, in schimb, faceau deliciul noctambulilor lipiti de televizor.

4 afișări
Imaginea articolului Mircea Badea - Virsta lui. Chiar si sex cu Top-Modela

Mircea Badea - Virsta lui. Chiar si sex cu Top-Modela

Odata cu numarul povestioarelor, crestea si audienta, atingind, acum, cote impresionante. Desi majoritatea reality-show-urilor se impun prin valoarea invitatilor, Mircea Badea reuseste sa se impuna fara niciun ajutor, oferind un one-man show cu scaparici, la care poti sa rizi cu lacrimi daca nu cumva te numeri printre cei pe ale caror cozi danseaza in acel moment. Intimplator – sau nu? – pe Badea il irita exact lucrurile care ne irita si pe noi, ne-vedetele: libidinosii, scuipaciosii, politaii, Basescu, traficul, mitocania, agramatii, manelistii, copiii de bani gata in masini de lux, prostia, politicienii, burdihanele, jegul si rahatii care inoata in mare.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici