Mircea Dinescu, ultimele zile in conacul de la Galicea Mare

Poetul si afaceristul Mircea Dinescu urmeaza sa fie evacuat din conacul-crama din comuna doljeana Galicea Mare, politia din localitate primind, ieri, o solicitare din partea executorului judecatoresc de a asigura desfasurarea in bune conditii a actiunii de executare silita.

1 afișare
Imaginea articolului Mircea Dinescu, ultimele zile in conacul de la Galicea Mare

Mircea Dinescu, ultimele zile in conacul de la Galicea Mare

Mostenitorii boierului Petre Durlescu au cistigat in instanta retrocedarea conacului-crama de la Galicea Mare (Dolj), inchiriat de Mircea Dinescu, sentinta definitiva fiind data de Inalta Curte de Casatie si Justitie. In baza hotaririi judecatoresti, reprezentantii mostenitorilor l-au notificat, la inceputul lunii, pe poetul Mircea Dinescu, cerindu-i sa elibereze proprietatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici