Mircea Geoana: „Vom avea de ales intre scandal si stabilitate”

Mihaela si Mircea Geoana au acordat un interviu pentru Qmagazine. Prezentăm primele doua intrebari si raspunsuri ale interviului:

2 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoana: „Vom avea de ales intre scandal si stabilitate”

Mircea Geoana: „Vom avea de ales intre scandal si stabilitate”

Q Magazine: Cine conduce in familia dvs.? Soacra?

Mircea si Mihaela Geoana: E democratie. Suntem o familie moderna, luam deciziile impreuna, chiar supunem la vot cand e vorba de un lucru important, cum a fost decizia de a candida la conducerea PSD. Cred ca un astfel de mod de viata previne si ulterioarele crize. Noi ii intrebam si pe copii ce parere au despre anumite lucruri pe care vrem sa le facem. Cred ca ii responsabilizam astfel, dar ne construim solid si o relatie de prietenie cu ei. Nu suntem parinti dictatori, ci dimpotriva. Fiecare este lider pentru sine. Cred ca ne-a influentat mult si experienta anilor petrecuti in strainatate cand am cunoscut alt tip de civilizatie si de familie.

Q: S-au spus atatea despre soacra dvs.: ca a facut afaceri ilegale, ca vinde functiile in stat, ca negociaza contracte etc. Toate astea le face o femeie de 74 de ani? Ce nu s-a spus despre soacra dvs. sau cum e si n-o stim noi?

Mircea Geoana: Este o soacra asa cum ar trebui sa-si doreasca orice ginere. E drept, si eu am inteles asta cam tarziu. Acum, vorbind serios, regret ca intrarea mea in politica a adus-o si pe soacra mea in acest joc, de multe ori murdar. O femeie de 74 de ani, profesor universitar, nu merita un astfel de tratament si nu merita sa fie tinta unor minciuni de cea mai joasa speta.

In afara de faptul ca este o mama si bunica extraordinara si ca a lucrat timp de 30 ani in invatamantul universitar, a infiintat o fundatie cu unicul scop de a creste noua baieti orfani, 4 dintre ei fiind astazi studenti. Este o persoana profund religioasa care nu merita jignirile si calomniile la care este supusa.

Citeste tot interviul pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici