Misterul numerelor la Loto 6/49

Cele sase numere extrase duminica la Loto 6/49 au starnit discutii aprinse intrucat cinci dintre ele fac parte din aceeasi decada (40-49). Banuielile jucatorilor au alimentat din plin teoria conspiratiei.

1 afișare
Imaginea articolului Misterul numerelor la Loto 6/49

Misterul numerelor la Loto 6/49

In urma cu 14 saptamani, imediat dupa ce s-a castigat ultima data la Loto 6/49, numarul de bilete jucate abia atingea 278.000. Duminica trecuta, reprezentantii Loteriei au adunat de la agentiile Loto din toata tara aproape 1,5 milioane de bilete jucate, reprezentand peste 4,2 milioane de variante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici