Mititelu e sigur: "Vom câştiga meciul din Giuleşti cu 3-0 la masa verde!" Vezi poziţia LPF

Egalul obţinut de Universitatea în Giuleşti nu îl mulţumeşte pe Adrian Mititelu, 0-0, care spune că echipa sa va câştiga la masa verde cu 3-0 deoarece nocturna stadionului a cedat de două ori în timpul jocului.

5 afișări
Imaginea articolului Mititelu e sigur: "Vom câştiga meciul din Giuleşti cu 3-0 la masa verde!" Vezi poziţia LPF

Mititelu e sigur: "Vom câştiga meciul din Giuleşti cu 3-0 la masa verde!" Vezi poziţia LPF

"E un meci de moral, cu puţină şansă puteam pleca cu trei puncte. Rapidul a jucat mai bine decât noi. Vom câştiga meciul din Giuleşti cu 3-0 din cauză că s-a întrerupt nocturna de două ori. Marius Avram trebuia să oprească meciul a doua oară când a picat nocturna. Se ştie că Vasile Avram, Marius Avram şi Dinu Gheorghe se înţeleg foarte bine. Chiar dacă Comisiile de la Ligă nu ne vor da dreptate, vom merge la TAS." a spus Adrian Mititelu la Fanatik Show.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici