Moartea Patriarhului, anchetata medical

Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul operatiei la care a fost supus fostul cap al Bisericii Ortodoxe, iar Patriarhia saluta aceasta decizie. Profesorul Sinescu spune ca operatia era necesara si s-a facut la rugamintea pacientului. Fundatia "Sarmisegetuza" din Cluj-Napoca a sesizat inca de acum doua zile autoritatile ca operatia Patriarhului a fost facuta in graba si fara sa se respecte normele standard. Comisia de Disciplina a Colegiului Medicilor s-a autosesizat in urma unor informatii conform carora operatia de prostata la care a fost supus Patriarhul Teoctist nu ar fi fost oportuna.

1 afișare
Imaginea articolului Moartea Patriarhului, anchetata medical

Moartea Patriarhului, anchetata medical

"Prima etapa este efectuarea demersurilor pentru obtinerea documentelor de la nivelul spitalului, aceste documente vor fi analizate de comisia noastra de trei experti, iar apoi concluziile expertilor, documentele medicale, precum si medicii intimati fac obiectul analizei plenului sedintei de lucru a Comisiei de Disciplina. Eu nu ma pot pronunta decat dupa extragerea concluziilor finale, bazate pe elemente strict obiective", ne-a declarat prof. dr. Ioan Lascar, presedintele Comisiei de Disciplina a Colegiului Medicilor din Bucuresti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici