Moaştele Sfântului Ioan Rusu, confiscate de Maternitatea Polizu

În Bucureşti sunt mai mult de 300 de biserici, fiecare cu arhitectura, amplasamentul, preoţii şi credincioşii ei. Bisericile mari, stil catedrală, atrag privirile trecătorilor, sunt obiective turistice şi puncte de atracţie pentru îmbogăţiţii care se cunună sau botează.

48 afișări
Imaginea articolului Moaştele Sfântului Ioan Rusu, confiscate de Maternitatea Polizu

Moaştele Sfântului Ioan Rusu, confiscate de Maternitatea Polizu

Am avut ocazia, de curând, să aud povestea unor oameni în suferinţă şi care, în disperare de cauză, povesteau cum, pentru salvarea copilului lor, numai Sfintele Moaşte ale lui Ioan Rusu, care sunt în biserica mică, de lemn, cu hramul "Acoperământul Maicii Domnului şi Sf. Ioan Rusul", situată în curtea spitalului Polizu, i-ar putea ajuta.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici