Mobilele la dulap!

Miniştrii Cabinetului Boc au decis, ieri, să nu mai intre cu telefoanele mobile în sala de şedinţe, să lase aparatele „la garderobă“, într-o sală special amenajată, astfel încât să nu mai fie pornită instalaţia de bruiaj, sub pretextul că mulţi dintre ei acuză dureri de cap.

1 afișare
Imaginea articolului Mobilele la dulap!

Mobilele la dulap!

Toţi miniştri care au intrat, ieri, în sala de şedinţe au fost rugaţi să iasă după câteva minute, pentru a-şi lăsa telefoanele mobile într-o încăpere special amenajată, pe holul Palatului Victoria. Aici, fiecare şi-a pus telefonul în câte o cutie, prevăzută cu cheiţă. Unii au încuiat cutiuţa şi au luat cheia, alţii au lăsat cheia în încuietoare, dar au fost şi câţiva care au ales să lase mobilele în grija propriilor angajaţi.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici