Momentul zero al justiţiei

Zilele acestea vor arăta dacă justiţia românească a ajuns la un moment zero. Metamorfoza depinde de evoluţia cazului senatorului Cătălin Voicu şi de decizia Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) în privinţa celor doi judecători ai Curţii Supreme, care ar fi încercat să influenţeze deciziile unor colegi.

6 afișări
Imaginea articolului Momentul zero al justiţiei

Momentul zero al justiţiei

Ieri, Voicu a primit mandatul de arestare preventivă cerut de procurori şi, la 45 de minute de la pronunţarea hotărârii, s-a predat singur ofiţerilor de la arestul Poliţiei Capitalei (fostul "arest VIP" al Direcţiei Cercetări Penale), pentru a fi încarcerat.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici