Moş Nicolae a trecut şi pe la Bursă

Trendul ascendent care a pus stăpânire pe Bursa de Valori Bucureşti se manifestă cel mai profund la nivelul SIF, care întotdeauna au fost printre cei mai lichizi şi mai volatili emitenţi. În şedinţa de ieri, indicele BET-FI s-a apreciat cu 4,52%, până la peste 75 de mii de puncte, chiar în ziua în care Bursa românească marca 125 de ani de existenţă. Aceste aprecieri dau speranţa investitorilor că va urma o perioadă de sărbători şi la Bursă. Părerile sunt împărţite.

1 afișare
Imaginea articolului Moş Nicolae a trecut şi pe la Bursă

Moş Nicolae a trecut şi pe la Bursă

Unii analişti din piaţă asociază această creştere spectaculoasă cu evoluţia gradului de subscriere la IPO Transgaz, care conform unor date neoficiale a crescut foarte mult în cursul zilei de ieri, mai ales la nivelul investitorilor instituţionali. Dar, în acelaşi timp, deprecierile foarte mari din ultima perioadă suferite de emitenţi şi cotarea lor la valori cu mult sub adevăratele lor valori trebuia să fie urmate de creşteri cel puţin la fel de spectaculoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici