Mugurii sperantelor false

De fiecare data cand Mugurel Isarescu face un “efort de briefing”, ne intrebam daca cineva il mai ia in serios pe seful BNR. Lista de prognoze vadit false pe care a reusit sa le faca “tehnocratul” Isarescu este lunga si denota clar o totala lipsa de profesionalism si competenta.

2 afișări
Imaginea articolului Mugurii sperantelor false

Mugurii sperantelor false

Reamintim cititorilor ca guvernatorul BNR se afla printre personajele care au afirmat in 2008 ca Romania nu va fi afectata de criza mondiala.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici