"N-a fost foarte prost terenul, dar... mai bine tac!"

Cristi Chivu dovedeşte că este căpitanul echipei României, atât pe teren, cât şi în afara lui. Fundaşul este dezamăgit după meciul cu Austria, pentru că tribunele din Ghencea au fost slab populate, iar gazonul s-a prezentat sub orice critică.

3 afișări
Imaginea articolului "N-a fost foarte prost terenul, dar... mai bine tac!"

"N-a fost foarte prost terenul, dar... mai bine tac!"

"Am vrea şi noi un stadion ca Stade de France şi 80.000 de fani în spate, dar probabil e şi vina noastră. Vrem să îndreptăm acest lucru şi să readucem oamenii la stadion. Cei care au fost şi-au făcut datoria, le mulţumim", a spus Chivu.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici