N-ai să ghiceşti niciodată! Vezi motivul pentru care Brandan se întoarce în Argentina!

Pablo Brandan nu traversează cea mai bună perioadă din cariera sa la Steaua. Iar principala explicaţie se leagă, se pare, de lucruri care nu au legătură cu terenul de joc.

3 afișări
Imaginea articolului N-ai să ghiceşti niciodată! Vezi motivul pentru care Brandan se întoarce în Argentina!

N-ai să ghiceşti niciodată! Vezi motivul pentru care Brandan se întoarce în Argentina!

Exasperată de escapadele soţului, nevasta fundaşului s-a plâns chiar la patronul Gigi Becali, rugându-l să-i rezilieze contractul acestuia pentru a-l îndepărta de România. Iar Gigi a rezolvat problema în stilu-i propriu şi inconfundabil.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici