N-am nici o teamă şi nu mă simt acuzat

Atmosfera e tensionată, familiile sunt de neîmpăcat. Eugenia Manole, mama Mădălinei, îl acuză pe ginerele său. Tatăl Mădălinei doreşte să afle ce s-a întâmplat în acele zile cu fiica lor.

6 afișări
Imaginea articolului N-am nici o teamă şi nu mă simt acuzat

N-am nici o teamă şi nu mă simt acuzat

Tiberiu Baroianu, vărul artistei, este cel care oferă o poziţie cât de cât echilibrată în urma acestei tragedii. El face apel, într-un interviu acordat OTV, la Puiu Mircea să iasă şi să discute cu ei referitor la ultimele luni din viaţa artistei, aşa cum au căzut de comun acord în urma parastasului.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici