Năstase, împins de colegi spre un nou eşafod politic

Ofensiva pe care Ion Iliescu şi Adrian Năstase au declanşat-o pentru ocuparea unor noi poziţii de putere în PSD a generat o contrareacţie din partea organizaţiilor locale, o parte dintre acestea cerând eliminarea celor doi din partid. De la mijlocul săptămânii, şeful campaniei pentru europarlamentare, vicepreşedintele Liviu Dragnea, are, la Hotel Confort din Otopeni, „pregătire” cu câte cinci-şase organizaţii pe zi în vederea scrutinului din noiembrie.

1 afișare
Imaginea articolului Năstase, împins de colegi spre un nou eşafod politic

Năstase, împins de colegi spre un nou eşafod politic

La şedinţe participă, din când în când, şi preşedintele Mircea Geoană, care încearcă să vadă câtă susţinere au Iliescu şi Năstase printre baronii locali. După discuţiile cu 23 de şefi de organizaţii strânşi până acum la Hotel Confort, cei doi foşti preşedinţi nu au motive să se simtă confortabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici