Năstase punctează în 300 de cuvinte!

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, spune că, în acest moment, pe scena politică din România se petrec scandaluri, trădări, lecţii de dirigenţie, minciuni, poliţe în curs de a fi plătite, dezbinări, momente foarte urâte, care nu au mai cunoscut o atât de mare amploare niciodată în ultimii 20 de ani.

4 afișări
Imaginea articolului Năstase punctează în 300 de cuvinte!

Năstase punctează în 300 de cuvinte!

El consideră că este nevoie de reflecţie în PSD, iar pentru realizarea unui partid unitar şi unit, acesta trebuie să dea un mesaj de solidaritate şi înţelepciune.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici