Năstase şi Mitrea, salvaţi de justiţie prin blat în parlament

Din cauza chiulului programat, deputaţii nu au reuşit să tranşeze dosarele celor doi lideri PSD. Adrian Năstase şi Miron Mitrea nu vor ajunge deocamdată în faţa justiţiei.

4 afișări
Imaginea articolului Năstase şi Mitrea, salvaţi de justiţie prin blat în parlament

Năstase şi Mitrea, salvaţi de justiţie prin blat în parlament

Doar 12 voturi au lipsit ieri pentru ca deputaţii să ia o decizie privind avizarea sau nu a urmăririi penale, în cazul celor doi demnitari PSD. În şedinţa plenului Camerei Deputaţilor au fost exprimate 208 voturi, în condiţiile în care erau necesare 220 de voturi.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici