Naţionala U17 debutează azi la Euro » Jucăm sau ne închidem?

Directorul sportiv al loturilor de juniori, Miodrag Belodedici, şi-ar dori ca elevii lui Văsîi să practice un fotbal modern, pentru a fi capabili peste cîţiva ani să revitalizeze "naţionala" mare.

6 afișări
Imaginea articolului Naţionala U17 debutează azi la Euro » Jucăm sau ne închidem?

Naţionala U17 debutează azi la Euro » Jucăm sau ne închidem?

Reprezentativa U17 a României debutează azi, de la ora 18:00, la turneul final Euro 2011, rezervat juniorilor sub 17 ani, contra Cehiei. Partida se dispută la Belgrad, pe stadionul FK Obilici, cartierul general al fostei echipe patronate de temutul Arkan, asimilat de comunitatea internaţională unui criminal de război, asasinat în ianuarie 2000 în holul hotelului "Intercontinental" din capitala sîrbă.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici