Nationalizarea a invins

Camera Deputatilor a adoptat ieri, ca for decizional, o noua lege in materia retrocedarilor de proprietati confiscate abuziv de fostul regim comunist, lege care vine sa modifice vechea Lege nr. 10/2001.

3 afișări
Imaginea articolului Nationalizarea a invins

Nationalizarea a invins

Initiativa legislativa - intitulata "lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 10/2001, privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989" - a fost respinsa initial de Senat.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici