Negriţoiu "propovăduieşte" creditele în valută

"Argumentul BNR, de a lua credit în lei, nu s-a dovedit. Creditele în valută sunt în continuare mult mai ieftine decât cele în lei", a afirmat miercuri Mişu Negriţoiu, directorul general al ING Bank România.

1 afișare
Imaginea articolului Negriţoiu "propovăduieşte" creditele în valută

Negriţoiu "propovăduieşte" creditele în valută

Acesta este de părere că în România riscul valutar este un risc de transfer în teorie. Deprecierea cursului pe piaţa autohtonă duce la deprecierea monedei naţionale şi conduce apoi la creşterea dobânzilor.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici