Negru, plătit cu 1.133 euro/oră

Pentru Dan Negru, Callatisul se dovedeşte a fi o afacere profitabilă. Prezentatorul Antenei 1 va fi remunerat, pentru cele şapte zile de festival, cu spectaculoasa sumă de 23.800 de euro, acest onorariu propulsându-l în topul celor mai bine plătiţi amfitrioni români.

1 afișare
Imaginea articolului Negru, plătit cu 1.133 euro/oră

Negru, plătit cu 1.133 euro/oră

După doar patru zile de la debutul evenimentului găzduit de scena scoică de la Callatis, ne-a ajuns la urechi şi onorariul pentru care experimentata vedetă s-a învoit să prezinte actuala ediţie a festivalului, organizată anul acesta de Antena 1. Surse din interiorul Primăriei oraşului Mangalia au dezvăluit că Negru va primi pentru cele şapte zile de festival nu mai puţin de 23.800 de euro, fiind de departe, la această oră, cel mai bine plătit prezentator al unui eveniment muzical desfăşurat vreodată în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici