NEVOIA DE VOINTA POLITICA

Anul 2009 va fi foarte complicat pentru Guvernul Romaniei. Executivul va avea de rezolvat multe probleme de ordin economic si social, ceea ce va necesita mobilizarea tuturor resurselor disponibile si elaborarea de planuri manageriale exceptional de coerente si bine gandite.

1 afișare
Imaginea articolului NEVOIA DE VOINTA POLITICA

NEVOIA DE VOINTA POLITICA

Totodata, noul executiv va avea nevoie de o vointa politica de fier ca sa reziste tentatiilor de a aplica masuri populiste care dau bine pe ecranele televizoarelor, dar vor fi detrimentale pentru economie. Guvernul va avea de infruntat probleme care tin de faptul ca economia Romaniei a avut o crestere nesanatoasa, care a dus la malformatii structurale ce nu-i permit sa functioneze in parametri normali in lipsa unui flux continuu de credite ieftine din exterior.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici