„Noi suntem cei chemaţi să scoatem ţara asta din criză”

Sorin Ovidiu Vîntu crede că pe Traian Băsescu nu-l poate învinge nimeni la alegerile prezidenţiale, dacă România nu va intra într-o criză cumplită. „Teamă îmi este de o catastrofă economică”, prevede însă magnatul, arătând că nici împrumutul de la FMI, nici Băsescu, nici Emil Boc şi nici parlamentul nu vor salva România de criză, ci oamenii de afaceri.

1 afișare
Imaginea articolului „Noi suntem cei chemaţi să scoatem ţara asta din criză”

„Noi suntem cei chemaţi să scoatem ţara asta din criză”

„Noi suntem cei chemaţi să scoatem ţara asta din criză. Arătaţi-ne puţin mai mult respect”, ne cere Sorin Ovidiu Vîntu. El recunoaşte că în trecut a făcut afaceri cu Dinu Patriciu şi cu Dan Voiculescu, dar susţine că nu are relaţii apropiate cu aceştia: „Cred că ne dispreţuim reciproc”.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici