Nominalizarile coalitiei PD-L - PSD: un guvern nou format din fosti ministri

Ministri la al doilea mandat, pe aceleasi pozitii sau schimbate, si nume noi, fara rezonanta pentru domeniul pe care urmeaza sa-l gestioneze compun echipa desemnata de PD-L si PSD sa preia portofoliile din noul Executiv.

3 afișări
Imaginea articolului Nominalizarile coalitiei PD-L - PSD: un guvern nou format din fosti ministri

Nominalizarile coalitiei PD-L - PSD: un guvern nou format din fosti ministri

PD-L l-a nominalizat la Finante pe Gheorghe Pogea, fost vicepremier in primul an de mandat al guvernarii Tariceanu. El va face tandem cu Adriean Videanu, la Ministerul Economiei. Cei doi au in fata provocarea de a evita prabusirea cresterii economice si de a face fata lipsei de resurse de finantare din exterior. Pietele internationale asteapta de mai multe luni semnale concrete privind masuri de corectare a dezechilibrelor macroeconomice, in absenta carora Romania a fost declasata din grupa tarilor cu grad de risc scazut pentru investitii.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici