Noua listă de păcate a părintelui Toadere

La capela din curtea Institutul Oncologic a apărut o listă cu aşa-zise abateri de la canoanele bisericeşti de care se fac vinovaţi părinţii. Alături de păcatele cunoscute, părintele Toadere a adăugat pe listă unele trăsnite. Astfel, părinţii nu trebuie să-şi lase copiii la teatru, la circ, să facă sport sau să se uite la filme.

6 afișări
Imaginea articolului Noua listă de păcate a părintelui Toadere

Noua listă de păcate a părintelui Toadere

Lista noilor păcate a fost afişată timp de mai multe săptămâni pe uşa lăcaşului de cult, pentru a putea fi citită de cei care trec pragul capelei. Astfel, părinţii au aflat că trebuie să le interzică copiilor să meargă la teatru, filme, concerte, la adunări sportive sau fitness. De asemenea, este considerat un păcat, în concepţia autorului listei, faptul că aceştia le îngăduie copiilor să se uite la televizor.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici