Nu daţi vina pe firme!

Multe din firmele închise anul trecut erau doar "de paravan", deşi au fost şi cazuri determinate de criză, a declarat Alexandra Gătej, consilier prezidenţial, adăugând că societăţile care au rămas pe piaţă sunt foarte deranjate de evaziune, iar Guvernul va lua măsuri foarte dure în acest sens.

3 afișări
Imaginea articolului Nu daţi vina pe firme!

Nu daţi vina pe firme!

Pe de altă parte, consilierul prezidenţial a menţionat că firmele care vor să investească în România şi să rămână pe piaţă în pofida dificultăţilor legate de criză sunt nemulţumite de nivelul evaziunii fiscale.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici