„Nu loviţi în fraţii voştri!“

Italienii stabiliţi în România le bat obrazul conaţionalilor lor, care, la ora asta, dau cu pietre în românii aflaţi la muncă în Peninsulă. Am ajuns, zilele trecute, la o comunitate de italieni de pe Valea Oltului, în oraşul Brezoi, unde trăiesc peste 300 de urmaşi ai celor care au emigrat din Italia în România, începând din 1850.

1 afișare
Imaginea articolului „Nu loviţi în fraţii voştri!“

„Nu loviţi în fraţii voştri!“

Toţi au spus acelaşi lucru, că italienii de azi nu trebuie să uite cum, în urmă cu mai bine de 100 de ani, bunicii şi străbunicii lor mureau de foame în Italia, au fugit în America sau în alte părţi, unde au fost rău trataţi, dar numai în România au fost bine primiţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici