'Nu-mi voi ascunde fetita'

Diva 'Surprizelor', Andreea Marin Banica, a fost invitata speciala a lui Radu Moraru aseara in emisiunea 'Nasul' de la B1 TV. Andreea a vorbit despre relatia ei cu Stefan, despre micuta Violeta, pe care abia asteapta sa o tina in brate, dar si despre proiectele sale profesionale si caritabile.

1 afișare
Imaginea articolului 'Nu-mi voi ascunde fetita'

'Nu-mi voi ascunde fetita'

Relatia vedetei cu sotul sau, Stefan Banica jr, este una speciala. Isi fac mereu timp sa petreaca sfarsitul de saptamana impreuna, iar duminica ii prinde unul in compania celuilalt: 'Suntem oameni cu picioarele pe pamant, nu prea iesim la mondenitati. Duminica o pastram s-o petrecem in familie, cu baietelul lui Stefan si in curand cu fetita noastra, Violeta. E important ca ne iubim, ca avem o familie, daca se poate pana la adanci batraneti, asa cum ne dorim'.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici