Nu se mai acordă autorizaţii de construcţie pe spaţiile verzi

Senatorii au interzis emiterea autorizaţiilor pentru construcţiile şi amenajările pe orice tip de spaţii verzi amenajate sau prevăzute în planul urbanistic general.

1 afișare
Imaginea articolului Nu se mai acordă autorizaţii de construcţie pe spaţiile verzi

Nu se mai acordă autorizaţii de construcţie pe spaţiile verzi

Plenul Senatului a adoptat, luni, 8 octombrie a.c., cu 48 de voturi pentru, 15 abţineri şi un vot împotrivă propunerea legislativă iniţiată de senatorul Partidului Conservator, Marius Marinescu, pentru modificarea Legii nr. 24 din 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici