Numai Minca-i norocoasa!

La mai putin de doua luni de la demiterea din functia de presedinte al Companiei Nationale "Loteria Romana" SA (CNLR), Liliana Minca Ghervasuc a fost numita de premierul Emil Boc in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Control al Exporturilor (ANCEX), cu rang de secretar de stat.

1 afișare
Imaginea articolului Numai Minca-i norocoasa!

Numai Minca-i norocoasa!

Pana la numirea in functie, Liliana Minca si-a incasat toate salariile de sefa a Loteriei, pana in martie 2010, la care avea dreptul urmare a demiterii din functie, adica vreo 14.000 de euro de la bugetul de stat. Ea nu mai vrea sa restituie banii pentru ca sustine ca a investit banii in fundatia umanitara care ii va purta numele. Atunci cand i-a taxat pe actorii, profesorii si medicii pensionari care luau si o leafa de mizerie de la stat, premierul Boc se justifica cu declaratia: "Este decent ca o persoana sa nu beneficieze de doua suporturi financiare de la stat". Acum Boc se pare ca nu-si mai aduce aminte ce declara, pentru ca a uitat sa-i ceara platile compensatorii Lilianei Minca.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici