O cameră la hotelul Vega din Mamaia costă cât la Nisa la cinci stele. Gradul de ocupare este de 100%

Hotelul de cinci stele Vega din staţiunea Mamaia, controlat de omul de afaceri Gabriel Comănescu, are un grad de ocupare de 100% în weekend şi de 65-70% în cursul săptămânii, potrivit reprezentanţilor hotelului care spun că o cameră costă în jur de 340 euro pe noapte.

7 afișări
Imaginea articolului O cameră la hotelul Vega din Mamaia costă cât la Nisa la cinci stele. Gradul de ocupare este de 100%

O cameră la hotelul Vega din Mamaia costă cât la Nisa la cinci stele. Gradul de ocupare este de 100%

Hotelul are 141 de camere. "În weekendul care tocmai a trecut am avut un grad de ocupare de 95%, însă acesta a fost o excepţie, deoarece în weekend gradul de ocupare este de 100%. Datele pe care le deţinem indică faptul că şi în viitorul apropiat gradul de ocupare va fi similar. Vorbim aici despre lunile iulie şi august", a spus Răzvan Dobre, director de vânzări şi marketing al hotelului Vega.

O cameră la hotelul Vega din Mamaia costă 1.045 de lei (247 euro) pe noapte de luni până joi, şi respectiv 1.430 de lei (339 euro) pe noapte de vineri până duminică. Astfel încasările hotelului pot ajunge la 100.000 de euro în fiecare weekend, potrivit calculelor ZF care pornesc de la un preţ mediu şi numărul de 141 de camere.

"Preţul include mic dejun, prânz, acces la plajă privată, la piscină şi parcare. Clienţii noştri sunt în special oameni de afaceri care vin la mare cu familia să se relaxeze. Ei cum­pără de regulă pachete de cinci-şapte nopţi", explică Dobre, care adaugă faptul că cei mai mulţi clienţi sunt români.

Citeşte mai multe despre hotelul Vega din Mamaia pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici