O coaliţie pentru liniştea baronilor

PSD s-a hotărât: în ciuda opoziţiei manifestate de Ion Iliescu, Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie sau Radu Mazăre, grosul liderilor centrali şi judeţeni a înclinat spre intrarea la guvernare. Chiar şi alături de PDL, şi de Traian Băsescu, adversari declaraţi atât în campanie, cât şi în istoria ultimilor ani.

1 afișare
Imaginea articolului O coaliţie pentru liniştea baronilor

O coaliţie pentru liniştea baronilor

Pentru a nu fi spulberat, Mircea Geoană s-a supus presiunii exercitate de cei care doreau cu ardoare intrarea la guvernare. Niciun lider PSD nu ştie cât va dura parteneriatul cu PDL şi cum va ieşi partidul din această aventură. Toţi speră însă că le va fi mai bine la putere decât în opoziţie.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici