O coalitie toxica pentru Romania

Udemeristii au scos de pe agenda Coalitiei re­organizarea administrativ-teritoriala. In re­plica, pedelistii au ama­­­nat si ei, pentru.... la toamna, Statutul minoritatilor.

6 afișări
Imaginea articolului O coalitie toxica pentru Romania

O coalitie toxica pentru Romania

Cei ce vad insa victorii si infrangeri la varful Puterii se insala amarnic. PDL, UDMR si "independentii" lui Oprea au impartit Romania dupa bunul plac, in conformitate cu nelipsitul algoritm politic. De ce ar parasi UDMR Coalitia? De ce ar forta nota PDL in privinta partenerilor de guvernare? Astfel ca se merge mai departe, in aceeasi inertie a compromisurilor si intereselor reciproce.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici