O eugenie - pacheţelul Irinei pentru grădiniţă

E uşor de bănuit că, ocupată cu fulminanta ei carieră, Moni Columbeanu este o mamă ideală doar de ochii lumii. Iată că o sursă demnă de încredere de la grădiniţa pe care o frecventează micuţa Irina confirmă aceste bănuieli. Grădiniţa este de stat şi are program scurt, de la 8 la 12.

10 afișări
Imaginea articolului O eugenie - pacheţelul Irinei pentru grădiniţă

O eugenie - pacheţelul Irinei pentru grădiniţă

Conform sursei noastre, mama Monicăi, Veronica Gabor, este cea care o aduce pe fetiţă şi o ia la prînz. "Mama Irinei a trecut pe aici accidental, de două ori. - spune una dintre angajatele grădiniţei. Fetiţa seamănă cu tatăl ei. De la Monica nu are decît ochii, sprîncenele şi fiţele. E foarte răsfăţată, îi spun să nu iasă din sală, ea iese, ţipă, plînge, urlă. Face mereu contrariul." Cu toate că este odrasla înstăritului Irinel Columbeanu, am aflat că pacheţelul cu care Irinuca vine de acasă conţine doar o "eugenie" şi o sticlă cu ceai.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici