O floare şi doi grădinari

Primarul liberal al Sectorului 1, Andrei Chiliman, a afirmat, marţi, că Elena Udrea poate demonstra că îşi doreşte referendumul în Capitală, doar dacă PDL va susţine această iniţiativă în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

4 afișări
Imaginea articolului O floare şi doi grădinari

O floare şi doi grădinari

"Am auzit că doamna Udrea spune că şi dânsa susţine referendumul. E o ipocrizie. La prima şedinţă, majoritatea PD din Consiliul General să propună organizarea referendumului şi să aloce banii necesari pentru acest referendum şi, în momentul respectiv, vom vedea exact dacă doamna Udrea doar spune sau chiar şi vrea", a declarat Chiliman.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici