O noua lovitura Tiriac: Hotelul Aeroportului Otopeni

Bucurestiul va beneficia in curind de un nou complex hotelier amplasat pe locul fostului magazin Metro Otopeni, initiativa acestei investitii apartinind omului de afaceri Ion Tiriac, potrivit unor surse de pe piata.

3 afișări
Imaginea articolului O noua lovitura Tiriac: Hotelul Aeroportului Otopeni

O noua lovitura Tiriac: Hotelul Aeroportului Otopeni

Noul complex hotelier, care va avea dota ri de ultima ora, va fi amplasat strategic, in apropierea Aeroportului Internat ional Henri Coanda - Otopeni. Mai mult, potrivit proiectului, care a fost bine tinut sub cheie pina acum, complexul hotelier va fi legat in mod direct de aeroportul interna- tional printr-un tunel care va deservi transportul clientilor.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici