O Romanie care nu se vede prin geamurile fumurii

Exista pensii de trei lei. Chiar in Romania anului 2008, ce se viseaza europeana. Fortand o ironie, putem spune ca nu este un venit chiar atat de mic, in contextul in care marea majoritate a varstnicilor, dupa o viata de munca, primesc pensii “de doi lei”.

1 afișare
Imaginea articolului O Romanie care nu se vede prin geamurile fumurii

O Romanie care nu se vede prin geamurile fumurii

De cealalta parte, salariile directorilor din Comunicatii, Energie si Gaze sar de 15 000 lei net pe luna. Pentru fiecare in parte. Discrepanta este uriasa, in timp ce premierul cauta scuze, ofera explicatii, intr-o avalansa de zambete mincinoase si noi promisiuni electorale.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici