Oamenii politici și rolurile care le vin mănușă

Vă prezentăm astfel o scurtă trecere în revistă a unor texte clasice sau mai puțin clasice, cunoscute sau nu, și ne-am oprit la câteva asemănări cu viața politică. Marele Will, A.P. Cehov, I.L. Caragiale sau alții defapt nu erau dramaturgi ci vizionari.

8 afișări
Imaginea articolului Oamenii politici și rolurile care le vin mănușă

Oamenii politici și rolurile care le vin mănușă

După ce a strigat zadarnic după vrăjitoare, Geoană s-a dovedit înfrânt de Flacăra Violet. Dacă vrăjitoarele i-au spus lui Macbeth că va fi rege deși Cawdor era bine-merci pe tron, și actorului ales de noi pentru rolul principal i-au rămas speranțele.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici