Obligaţi de licenţă să le dea banii jucătorilor! Vezi ce datorii mai au alb-roşii de plătit

Şefii de la Dinamo le-au virat un salariu din cele restante elevilor lui Andone, cel pe luna septembrie, pentru a scăpa de pericolul neprimirii licenţei.

1 afișare
Imaginea articolului Obligaţi de licenţă să le dea banii jucătorilor! Vezi ce datorii mai au alb-roşii de plătit

Obligaţi de licenţă să le dea banii jucătorilor! Vezi ce datorii mai au alb-roşii de plătit

Fotbaliştii care au cele mai mici restanţe financiare - tocmai ce se depăşiseră 60 de zile - au primit cu puţin timp în urmă salariul pe luna septembrie. Cei mai puţin norocoşi, cu datorii mai mari de două luni, s-au bucurat şi ei de "bunăvoinţa" clubului. Au primit salariile restante, dar până în luna august.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici