Oltul a fost luat cu totul

În Slatina, primarul PDL Darius Vâlcov s-a dedat unui adevărat dezmăţ organizatoric pe 6 decembrie a.c. pentru influenţarea şi fraudarea votării în favoarea lui Traian Băsescu.

3 afișări
Imaginea articolului Oltul a fost luat cu totul

Oltul a fost luat cu totul

Secundat de deputatul PDL Daniel Bărbulescu, dar şi de viceprimarul Ana Anghel, din arsenalul lui Vâlcov nu a lipsit aproape nimic: ameninţări, mită electorală sub formă de bani sau produse alimentare, eliminarea poliţiei şi a jandarmeriei din secţiile slătinene, prin ordin prefectural, implicarea poliţiei comunitare locale, aflată în subordinea sa directă, în distribuirea mitei electorale şi îndrumarea oamenilor să voteze cu Băsescu şi multe altele.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici