Om bogat, om sărac

Venit pe lume în urmă cu şase zile la Spitalul “Saint-Antoine” din Paris, micuţul Alexandru Ţiriac reuşeşte să fie liantul dintre două lumi cu totul diferite.

2 afișări
Imaginea articolului Om bogat, om sărac

Om bogat, om sărac

Băieţelul Ilenei Lazariuc şi al lui Ion Ion Ţiriac are un bunic miliardar, Ion Ţiriac, şi altul, Gheorghe Crigănuţă, care trăieşte într-o sărăcie lucie în satul Bacioi, situat la doar câţiva kilometri de Chişinău.

Citeste toata stirea pe www.click.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici