Omul cu 100 de găleţi de bani

După regele detronat al cauciucului marca Danubiana, urmează un nou Prinţ şi cerşetor în variantă autohtonă şi post-revoluţionară. Ilie Alexandru, dar nu vă panicaţi, nu sunaţi la poliţie sau la televiziuni de lîngă ghena blocului, nu e Sandu Geamănu! E împăratul Hermes de Slobozia.

1 afișare
Imaginea articolului Omul cu 100 de găleţi de bani

Omul cu 100 de găleţi de bani

Evenimentele de caterincă internaţională şi dramă locală din decembrie 1989 au surprins burgul Sloboziei cu acelaşi impact naţional, numai că “un boxer ştie că important este să dai, dar şi mai important este să poţi şi să încasezi”, cum mi-a declarat mie odată Mihai Leu. Nu foarte surprins a fost boxeurul Ilie Alexandru, cu domiciliu stabil la Slobozia şi activitate pugilistică în urbea Călăraşilor.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici